Dnevni servis | Split, 01.12.2019 - Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu
split_gastroadvent9-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji:Hrskava tapioka. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 2
split_gastroadvent8-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 1
split_gastroadvent7-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Prsut i parmezan. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent6-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Kiflici sa bakalarom. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent5-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Baba ganoush. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent4-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Bruschette Mondo. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent3-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent22-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Olja Martinic i sef kuhinje Galije MarinPavletic serviraju rizot sa ruzmarinom u koluti parmezana. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent21-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Olja Martinic i sef kuhinje Galije MarinPavletic serviraju rizot sa ruzmarinom u koluti parmezana. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent20-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Olja Martinic i sef kuhinje Galije MarinPavletic serviraju rizot sa ruzmarinom u koluti parmezana. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent2-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent19-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Olja Martinic i sef kuhinje Galije MarinPavletic serviraju rizot sa ruzmarinom u koluti parmezana. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent18-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Pizza ruzmarino. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent17-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Ribeye. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 1
split_gastroadvent16-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji:Gratinirane dagnje. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent15-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Adventske kosarice. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent14-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Torta od limuna. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent13-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji:Zapecene kruske sa svjezim sirom. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 1
split_gastroadvent12-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0
split_gastroadvent11-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Uz Zupana Blazenka Bobana i predstavnike TZ Splita i Zupanije svijecu su zapalili i splitski noivinari sa portala. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 1
split_gastroadvent10-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Na fotografiji: Uz Zupana Blazenka Bobana i predstavnike TZ Splita i Zupanije svijecu su zapalili i splitski noivinari sa portala. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 2
split_gastroadvent1-011219.jpg
Split, 011219. Paljenje prve adventske svijece na 10. Gastrodaventu u organizaciji TZ Split i nutricionistkinje Olje Martinic. Gastroadvent je jedinstvena manifestacija kojase odrzava deset godina zaredom, a idejna zacetnica Olja Martinic povezala je nutricionizam, gastronomiju i turizam, promicuci mediteransku prehranu u kojem je ovaj put bila tema ruzmarin. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
hits: 0